ALAP TERVEZŐ KURZUS

2019. február 8-án új, teljesen kezdő alapkurzust indítunk. Eltérően a komplex, 12 hetes képzésünktől ez a tanfolyam 6 hétig tart, heti egy oktatási nappal.

A tematika összeállításakor elsősorban az dominált, hogy a képzés teljesen kezdő, olyan fogtechnikusoknak, fogorvosoknak ajánljuk, akik sosem dolgoztak még digitális fogászati technológiával, és a környezetükben sem nagyon találkoztak még CAD/CAM rendszerrel.

A tanfolyamon résztvevők a 3shape a Dental SystemTM elnevezésű tervezőszoftverén keresztül ismerhetik meg a digitális fogászati tervezést. A tematika a rendszer bemutatásával, installálásával, felépítésével indul, majd lépésről lépésre vesszük át az egyes fogpótlás típusok tervezési lehetőségeit különböző anyagok, és indikációk szerint.

A képzés végére szeretnénk elérni, hogy a részvevők biztonsággal el tudjanak igazodni a számítógépes munkavégzés alapfolyamatain, átlássák a rendszer felépítését, és felfigyeljenek a technológiában rejlő lehetőségekre miközben alap szinten elsajátítják a digitális fogászati tervezést.

A tanfolyam kezdete: 2019. február 8. péntek, reggel 9 óra.

Helyszíne: 1016 Budapest, Krisztina Krt. 99. a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara épülete.

Oktatási napok:

február 8, péntek
február 15, péntek
február 22, péntek
március 1, péntek
március 8, péntek
március 14, csütörtök

Az oktatási napokon a program reggel 9.00-től 15.00-ig tart.

A képzés ára 360.000.- Ft + ÁFA, bruttó 457.200.- Ft.